MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 18
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Oddziel białka od żółtek i prezlej je do miski. Zacznij...
fot. Katarzyna Puczyńska

Apetyczna zebra. Oto przepis na kulinarny hit lat 90. Dodaj do ciasta gazowany napój, a wypiek będzie zachwycająco puszysty

Ciasto zebra. Krok 2

Oddziel białka od żółtek i prezlej je do miski. Zacznij ubijać białka ze szczyptą soli. Po chwili wsypuj stopniowo cukier i miksuj na sztywną pianę.

Zobacz również

Deklasacja! Polskie ciasto najlepsze na świecie

Deklasacja! Polskie ciasto najlepsze na świecie

Uczniowie Publicznej Szkoły Podstawowej numer 27 przedstawili Kopciuszka [FOTO]

Uczniowie Publicznej Szkoły Podstawowej numer 27 przedstawili Kopciuszka [FOTO]

Polecamy

Wernisaż wystawy „Przestrzenie Wolności” już w 24 maja!

Wernisaż wystawy „Przestrzenie Wolności” już w 24 maja!

Magiczny napój na wzdęcia podczas upałów. Masz go w swojej kuchni

Magiczny napój na wzdęcia podczas upałów. Masz go w swojej kuchni

Chcesz mieć więcej pomysłów? Wykorzystaj naturalne działanie mózgu – radzi ekspert

Chcesz mieć więcej pomysłów? Wykorzystaj naturalne działanie mózgu – radzi ekspert