MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zagnieć krucho-drożdżowe ciasto. Przykryj je folią spożywczą...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 4

Zagnieć krucho-drożdżowe ciasto. Przykryj je folią spożywczą lub ściereczką i odstaw na około pół godziny, by podrosło.

Zobacz również

Twierdzi, że pomógł odnaleźć bin Ladena. Teraz żąda od USA ogromnej nagrody

Twierdzi, że pomógł odnaleźć bin Ladena. Teraz żąda od USA ogromnej nagrody

Eksplozje na przedmieściach Moskwy i w okupowanym przez Rosjan Ługańsku

Eksplozje na przedmieściach Moskwy i w okupowanym przez Rosjan Ługańsku

Polecamy

Apetyczne łazanki z młodą kapustą i łazankami. To danie znasz z kuchni babci

Apetyczne łazanki z młodą kapustą i łazankami. To danie znasz z kuchni babci

Koniec rywalizacji w gminach i powiatach. Zwycięzcy pojadą w maju do Wrześni

Koniec rywalizacji w gminach i powiatach. Zwycięzcy pojadą w maju do Wrześni

Deser tylko dla dorosłych, najlepszy na babskie spotkanie. Zachwytom nie ma końca!

Deser tylko dla dorosłych, najlepszy na babskie spotkanie. Zachwytom nie ma końca!