Przygotowanie grzybów krok po kroku - do spożycia, suszenia, mrożenia, marynowania

JK
Udostępnij:
Zobaczcie, jak krok po kroku obchodzić się z grzybami - od momentu zbioru, aż po umieszczenie ich w słoiku. Porady na temat suszenia, mrożenia i marynowania. Co zrobić, by przechować grzyby przez dłuższy czas? Jak zachować ich świeżość? Sprawdźcie!

Materiał oryginalny: Przygotowanie grzybów krok po kroku - do spożycia, suszenia, mrożenia, marynowania - Dziennik Zachodni

Komentarze 1

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

J
Joanna
na pierwszym zdjęciu są kurki, które nie dają się tak po prostu umyć;
trzeba je na sucho posypać wrzątkiem, a po chwili zalać wrzątkiem i troche poczekać aż opadną zanieczyszczenia na dno naczynia
Dodaj ogłoszenie