MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Składniki: około 400 gramów dyni (waga po wycięciu skóry i...
fot. Anna Moyseowicz

Trudno się od nich oderwać! Racuchy z dyni na drożdżach znikają z półmiska w kilka minut. Zobacz sprawdzony przepis krok po kroku

Składniki na racuchy z dyni

Składniki: około 400 gramów dyni (waga po wycięciu skóry i wydrążeniu miąższu), półtorej szklanki mąki, pół szklanki ciepłego mleka (+ewentualnie dodatkowo, w razie potrzeby rozrzedzenia ciasta), pół szklanki oleju, 1 jajko, łyżka cukru, niecała łyżeczka wybranego aromatu do ciasta, drożdże (w moim przypadku mrożone).

Zobacz również

Wieczysta awansuje już w najbliższą środę? To możliwe

Wieczysta awansuje już w najbliższą środę? To możliwe

Kultowy basen "Na Picka" gotowy do sezonu. Kiedy będzie woda [WIDEO, FOTO]

Kultowy basen "Na Picka" gotowy do sezonu. Kiedy będzie woda [WIDEO, FOTO]

Polecamy

Internauci ostrzegają się przed przygarnięciem rasowego pieska. To oszustwo!

Internauci ostrzegają się przed przygarnięciem rasowego pieska. To oszustwo!

Odbyła się kolejna rozprawa sądowa dotycząca Zamku w Stobnicy

Odbyła się kolejna rozprawa sądowa dotycząca Zamku w Stobnicy

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie

Ekspresowy tantanmen ramen w 20 minut. Migiem zrobisz to japońskie danie