MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pychotki zacznij od zagniecenia kruchego...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 1.

Przygotowanie pychotki zacznij od zagniecenia kruchego ciasta: mąkę posiekaj z masłem, dodaj żółtka, cukier i proszek do pieczenia. Całość szybko zagnieć rękami w zwarte ciasto, owiń folią spożywczą i schowaj do lodówki na minimum 30 minut.

Zobacz również

Narodowe Forum Muzyki we Wrocławiu - koncert z okazji 35-lecia współpracy z Koreą Płd

Narodowe Forum Muzyki we Wrocławiu - koncert z okazji 35-lecia współpracy z Koreą Płd

Norwegia inwestuje setki milionów euro w obronę przeciwlotniczą

Norwegia inwestuje setki milionów euro w obronę przeciwlotniczą

Polecamy

Jesteś ciekawy ile kosztują najdroższe hotele w Polsce na weekend? Sprawdź

Jesteś ciekawy ile kosztują najdroższe hotele w Polsce na weekend? Sprawdź

Rusza Koncertowe Lato z SzOK. Zapowiedziano pierwsze koncerty!

Rusza Koncertowe Lato z SzOK. Zapowiedziano pierwsze koncerty!

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny