MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 5
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem...
fot. materiały prasowe restauracji Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Marcin Przybysz o kuchni wielkopostnej

Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem na podjęcie kulinarnych wyzwań. Warto więc zmobilizować się i świadomie ograniczyć spożycie mięsa. Jeśli nie dla duszy, to dla ciała - dodaje.

Zobacz również

Beach Bary i piaszczyste plaże we Wrocławiu. Gdzie odpocząć od natłoku miasta?

Beach Bary i piaszczyste plaże we Wrocławiu. Gdzie odpocząć od natłoku miasta?

Spotkanie właścicieli jamników ich czworonogów w Parku Dzikowskim [ZDJĘCIA]

Spotkanie właścicieli jamników ich czworonogów w Parku Dzikowskim [ZDJĘCIA]

Polecamy

Pleszewianin na czele jednego z największych banków w Polsce!

TYLKO U NAS
Pleszewianin na czele jednego z największych banków w Polsce!

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Nowa atrakcja w Tatrach. Zobacz, ile kosztują bilety

Ile będzie zarabiał nowy burmistrz Szamotuł? Wysokość kwoty wzbudziła kontrowersje

Ile będzie zarabiał nowy burmistrz Szamotuł? Wysokość kwoty wzbudziła kontrowersje