MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym...
fot. Ruyan Ayten / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jajka i awokado

Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym dodatkiem do past jajecznych i jako baza do faszerowanych jajek. Odrobina szczypiorku sprawi, że danie nabierze ostrzejszego smaku. Awokado jest bogate w zdrowe nienasycone kwasy tłuszczowe i potas.

Zobacz również

Poszukiwani świadkowie rozboju na drodze między Wielichowem a Pęplinem

Poszukiwani świadkowie rozboju na drodze między Wielichowem a Pęplinem

Rozbudowa monitoringu w Bydgoszczy. Kamery pojawią się na kolejnym skrzyżowaniu

Rozbudowa monitoringu w Bydgoszczy. Kamery pojawią się na kolejnym skrzyżowaniu

Polecamy

Historia jak z filmu...Miss Polski była związana z gangsterem

Historia jak z filmu...Miss Polski była związana z gangsterem

Nadciąga fala upałów! Jest ostrzeżenie drugiego stopnia dla Wielkopolski

Nadciąga fala upałów! Jest ostrzeżenie drugiego stopnia dla Wielkopolski

Czy znasz ten cenny owoc? To nie aronia, ani borówka. Poznaj świdośliwę

HIT DNIA
Czy znasz ten cenny owoc? To nie aronia, ani borówka. Poznaj świdośliwę